PDA

View Full Version : efygan polloi ellhnes/eyrwpaioi?

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

CarNaya
02-21-2008, 11:43 AM
me 20 anapirous kaneis den gamise. Episis auto to 'kai ston bartz' ligo oxymwro akoustike vash tou ksylou pou exete faei ston devianne =(

Eipes kai kati swsto. Me 20 anapirous kaneis de gamise. O Bartz sas euxete kali diaskedasi.

TsaperdonaGR
02-21-2008, 12:07 PM
pes mu oti den ta pisteueis oute esu auta p les...

CarNaya
02-21-2008, 12:13 PM
pes mu oti den ta pisteueis oute esu auta p les...

An den eisoun teleiws ka8ysterimenos se fasi na mi mporeis na sinenoi8eis me an8rwpo, 8a se rwtaga me ti akrivws skalwses aposa eipa.

manos
02-21-2008, 12:56 PM
Roflmao!!!Carnayo to ksilo p "trwgame" opws esu les sta sieges to euxaristiosastan?e?Niothate mia kapoia ikanopoihsh p isastan 400+++vs45-60(60 sto kalutero activity)?Gia apantise m eilikrina?Dld to thewrousate katorthwma n mas kerdizete etc?Ti krima omws p mexri k tin prohgoumenh week k me auta ta stoixeia(400vs45)eixame castle!Ti mas deixnei auto?Dn tha to pw egw as to poun oi pio palioi!

CarNaya
02-21-2008, 01:23 PM
Roflmao!!!Carnayo to ksilo p "trwgame" opws esu les sta sieges to euxaristiosastan?e?Niothate mia kapoia ikanopoihsh p isastan 400+++vs45-60(60 sto kalutero activity)?Gia apantise m eilikrina?Dld to thewrousate katorthwma n mas kerdizete etc?Ti krima omws p mexri k tin prohgoumenh week k me auta ta stoixeia(400vs45)eixame castle!Ti mas deixnei auto?Dn tha to pw egw as to poun oi pio palioi!

Koita vasika, an den eixate meinei oloi oi komparsoi stous p00t isws na legate kati. Omws oi palioi quitaran kai exete meinei oi xeiroteroi argonautes kai vale. An eimastan mono 400 paizei na xaname apo tous 45 sas, apla nomizw oti ta stoixeia sou einai la8os.... prepei na eimastan toulaxiston 854 kai 31 pets.

Oso gia to oti eixate castle, mou 8ymizeis ta niata mou stous mirmidones, pou ntrepomastan na plisiasoume aden kai giran; xairomastan me to Oren. Oxi oti itan kako, eimastan newbs sto server. Alla toulaxiston de vgazame glwsa opws esy ;)

Blitzball
02-21-2008, 01:23 PM
etsi karngie nt00 apo pant00

DarknessQueen
02-21-2008, 01:53 PM
Nai toso kairo krivomoun apo ta lesia tis tavlas, tous leventes tis karpazias kai tous mastores tis anikanotitas.

Isws an apotelousate estw kai ligo apeili gia tous OG na epaiza perisotero.

To idio isxyei kai gia to Bartz. Eimai sigouros oti tha fate vrwmoksilo, opws trwgate kai edw se ka8e siege. An omws kataferete kai parete akoma kai to Gludio tin epomeni vdomada tha sas xtypame tin porta. Oute o tzanto de sas i8ele mazi tou axista partalia, sas protinw na kanete quit kai na apalax8eite apti mizeria sas.

Nai xreiazomai tous diplasious... toulaxiston!

Re Carnayo, ma tin panagia, salta kane kanena fraps pou to exeis kai to kaneis kai kala kai ase tin gamw politiki tou server giati eisai treis laloun kai deka dance.
Nai ton trwgane kata kairous oi p00tanes sta siege alla sou ksanamatalew koita ligo me posous katevenate.

Kai stin teliki na sou pw kai kati???
An, AN lew pragmatika mporousate na kanete kati tote to gamw pagans den tha itan to MONADIKO meros pou itan kleidomeno.

Ekei na se dw. Stis every day fapes. Min mou les gia sieges kai mass fights giati oloi kseroun na pernoun tilefwno gia na logaroun i na vazoun ksipnitiri.

Ksereis se poion milas pitsiriko?

Mexri kai afta ta post nomiza se enan anthrwpo pou kserei kai na paizei ton char tou kai sigxrwnos na min einai zwo.
Twra to mono pou vlepw einai poli xalia ivridio Telumetar-Wiznick.
Ksanagine anthrwpos giati to zwon den sou paei.

CarNaya
02-21-2008, 02:11 PM
Re Carnayo, ma tin panagia, salta kane kanena fraps pou to exeis kai to kaneis kai kala kai ase tin gamw politiki tou server giati eisai treis laloun kai deka dance.
Nai ton trwgane kata kairous oi p00tanes sta siege alla sou ksanamatalew koita ligo me posous katevenate.

Kai stin teliki na sou pw kai kati???
An, AN lew pragmatika mporousate na kanete kati tote to gamw pagans den tha itan to MONADIKO meros pou itan kleidomeno.

Ekei na se dw. Stis every day fapes. Min mou les gia sieges kai mass fights giati oloi kseroun na pernoun tilefwno gia na logaroun i na vazoun ksipnitiri.

Mexri kai afta ta post nomiza se enan anthrwpo pou kserei kai na paizei ton char tou kai sigxrwnos na min einai zwo.
Twra to mono pou vlepw einai poli xalia ivridio Telumetar-Wiznick.
Ksanagine anthrwpos giati to zwon den sou paei.

Lockdown to pagans, nai.
Everyday pvp xaname, nai.

Edw einai to section tou devianne, mipws xa8ikes?

Sto pagans exparame, merikoi fateGR piran to 79 ekei...
Oso gia to poios nikaei sto everyday pvp, einai to mono pragma pou den mporeis sizitiseis sto l2. Isws me arketes dekades fraps ti mera, kai pali isws, na sximatiseis mia geniki apopsi. Kai mi mou deixneis tipota swat kai tipota ouza. Thelw na dw fights me startheo timilar saddarak ancaria scarface klp ta bouria pou skizoun patous

Kai sto katw katw afou oloi kseroun na vazoun ksipnitiri kai na pernoun tilefwna, giati de to kanate kai eseis? Mipws giati o p00t kserei perisotero "gamw ti manara sou" para diplomatia.

A kai pouse: Mi mi me ksanavriseis, an den 8es na tsakw8oume. Kala to zwon, alla wiznick? Prosexe ta logia sou

TsaperdonaGR
02-21-2008, 02:22 PM
An den eisoun teleiws ka8ysterimenos se fasi na mi mporeis na sinenoi8eis me an8rwpo, 8a se rwtaga me ti akrivws skalwses aposa eipa.

den skalwsa,to skalwma einai olo diko sou! Egw mia xara sunenooume me polu kosmo,alla ap'oti vlepw den sumvainei to idio k me sena!

Auta <3 :dwf_luv:

Emeis s'agapame k as eisai xazouliC

Thelw na dw fights me startheo timilar saddarak ancaria scarface klp ta bouria pou skizoun patous

Kapou edw einai p prepei na pw: mas apostomwses!

CarNaya
02-21-2008, 02:26 PM
den skalwsa,to skalwma einai olo diko sou! Mia xara sunenooume me polu kosmo,alla ap'oti vlepw den sumvainei to idio k me sena!

Auta <3 :dwf_luv:

Ela pare ton poulo epitelous geleie, se vare8ikame. Pane se kanena allo forum na troliaseis i prospa8ise gia mia fora na kaneis ena reply me ousia.

Xreiastikan 26 infractions gia na katalaveis oti den mporeis na grafeis ellinika sto main forum, mipws eisai ili8ios. Eilikrina.

TsaperdonaGR
02-21-2008, 02:28 PM
Krima p tha meinw edw na sou spaw t @@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CarNaya
02-21-2008, 02:47 PM
Krima p tha meinw edw na sou spaw t @@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kala min orkizesai kiolas.

Foufoutos
02-21-2008, 03:05 PM
Gr>all telika apofasisate an telika erthete devianne i meinete ston server sas?
Etsi gia na allaksoume k thema gt to gyrisame sto brisimo :D

KarGiOLiKoS
02-21-2008, 03:12 PM
Carnaya exeis xasei thn mpala kai les pipes ... Niwse :S

Btw sthn goddard mexri to last siege pou eixame atoma klanate mentes na er8ete kanonika...ki as eixate zerg.

DarknessQueen
02-21-2008, 03:34 PM
Lockdown to pagans, nai.
Everyday pvp xaname, nai.

Edw einai to section tou devianne, mipws xa8ikes?

Sto pagans exparame, merikoi fateGR piran to 79 ekei...
Oso gia to poios nikaei sto everyday pvp, einai to mono pragma pou den mporeis sizitiseis sto l2. Isws me arketes dekades fraps ti mera, kai pali isws, na sximatiseis mia geniki apopsi. Kai mi mou deixneis tipota swat kai tipota ouza. Thelw na dw fights me startheo timilar saddarak ancaria scarface klp ta bouria pou skizoun patous

Kai sto katw katw afou oloi kseroun na vazoun ksipnitiri kai na pernoun tilefwna, giati de to kanate kai eseis? Mipws giati o p00t kserei perisotero "gamw ti manara sou" para diplomatia.

A kai pouse: Mi mi me ksanavriseis, an den 8es na tsakw8oume. Kala to zwon, alla wiznick? Prosexe ta logia sou

Gia tin diplomatia eimai mazi sou.
Den to eixan-den to exoun-den theloun na to exoun den kserw.
Min mou ta les emena egw enemy me p00t eimai atm.
Akoma kai mesa stin clan tous den exoun diplomatia.
Alla sto gamw PvP to exoun ti na kanoume???
Kai to Pagans se genikes grammes kleidomeno einai, i mallon itan.
Thes me ton Wiz na exei kameres???
Thes me ta party tou Canedra na vlepoun apo to mati tis Thandera???
Opws kai na einai einai kleisto.

Oso gia ta fights pou les.
Ti na s pw.
Egw se panw apo 7/10 fights pou evlepa me ta OGia kai ta immos apo diaforous char pou mpenw oi p00tanes ta pernane.
An esi vlepeis kati allo ti na s pw.
Isws nai telika paizoume se allo srvr.

PS: Palio Ehlandra :P

Jazze(100%Immo)
02-21-2008, 06:37 PM
To goddard itan dikia mas epilogi na min sas to paroume...Arsonist toso dinatos eniwthes???Ti nomizes dld

Oti wra anapasa kai stigmi to pername allos itan o logos omos....
Trust the General man ;)

w0od
02-21-2008, 06:50 PM
mpravo carnaya to oti ksipnate xaramata na kanete ena baium se kanei stratigo. de thelo na se rikso apo ta sinefa alla iparxei kai zoh pera apo to pc sou.

to everyday pvp to ksero ego pou prospathousa mataia na kanw dlvl ton savio 3 vdomades organonontas arranged me og giati den ipirxan pouthena ston xarti. otan exeis mia clan me activity 20 atoma pou vriskonte pantou kai mia clan me activity 100 pou vriskonte sto rift, simpereneis poios nikaei sto everyday pvp.

ante pou mou ipostirizeis tous 0g kai ton ancaria san mpouria elfa.

savio
02-21-2008, 07:28 PM
mpravo carnaya to oti ksipnate xaramata na kanete ena baium se kanei stratigo. de thelo na se rikso apo ta sinefa alla iparxei kai zoh pera apo to pc sou.

to everyday pvp to ksero ego pou prospathousa mataia na kanw dlvl ton savio 3 vdomades organonontas arranged me og giati den ipirxan pouthena ston xarti. otan exeis mia clan me activity 20 atoma pou vriskonte pantou kai mia clan me activity 100 pou vriskonte sto rift, simpereneis poios nikaei sto everyday pvp.

ante pou mou ipostirizeis tous 0g kai ton ancaria san mpouria elfa.

Diladi o savio einai akoma 76 ? :O

Jazze(100%Immo)
02-21-2008, 07:48 PM

Giati orismenoi to katalabenete afto afou quitarete to l2???Meta lete oti den blekete to game me RL :dem_swt:

w0od
02-21-2008, 08:13 PM
giati me eides kana proino na pezo se baium i pipes? i kana savato vradi? mlkies les xD

Jazze(100%Immo)
02-21-2008, 08:43 PM
Egw prosopika den exw pei pote iparxei kai eksw zwi ektos l2 kai rwta ta pedia pou me kseroun an exw eksw zwi....Profanos opoios exei ti miga migiazete kai opoios exei tin sfiga sfigete

Opoios goustarei na bgei bgenei kai opoios goustarei na pezei l2 i oti allo pezei....apla pragmata...Den mpow na katalabw einai ipoxrewsei na bgeneis na pigeneis gia kafe mpouzoukia club klp????

einai anorimotita na krineis tin zwi tou allou me basi to l2

CarNaya
02-21-2008, 11:23 PM
Vasika mporeis na krineis dedomenou oti ksereis. O w00d profanws kserei gia ti zwi mou kai me krinei... den

Jazze(100%Immo)
02-22-2008, 01:31 AM
Kai egw kserw ti ekanes propersi to xeimwna ti simenei? :O

Dammonar
02-22-2008, 01:55 AM
as piasoume mia gonia, na klapsoume oloi mazi.. plz..

/leave clan

e oxi kai na exw emo leader.. :om_swt:

Dammonar
02-22-2008, 01:57 AM
Ela pare ton poulo epitelous geleie, se vare8ikame. Pane se kanena allo forum na troliaseis i prospa8ise gia mia fora na kaneis ena reply me ousia.

Xreiastikan 26 infractions gia na katalaveis oti den mporeis na grafeis ellinika sto main forum, mipws eisai ili8ios. Eilikrina.

+++++++++++++++++++++++++++fwnw banare to pousth na teleiwnoume..:om_mad: