PDA

View Full Version : efygan polloi ellhnes/eyrwpaioi?

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

Jazze(100%Immo)
02-24-2008, 09:42 AM
@ w00d epidi bariemai na kanw quote tha sou apantisw sto "edina immortals"<--kapos etsi to egrapses tespa

1 tha sou pw.....Esy kai o Migas...

Kai egw eimai EMO kai pezw l2,h douleia mou einai cpu nerd kai foraw gialia...Mporeis na me peis no lifer giati oute ta sabbata bgenw kai mpouzoukia club den kserw ti simenoun sorry :///

Oso gia to war ton OG kai ton p* me ta CoV ena tha sas pw...ti krima pou emeis ta immo eixame war 1-2 mines poio prin :hf_cry2:
carebears ;)

Pantos legonte malakies alla kai i malakia kali einai

Na apantisw kai ston melenicus.....Akoma perimenoume Ekini tin deutera na mas gamisete,kai btw mathete na perpatate stin gi.....Edw den mporite na gamisete ston devianne ston bartz tha gamisete???Mexri na quitarei i jados pali den sas kobo gia parapera..Tha metaniwnete pou figate ;)

Prin me flamareis btw ase me na exw tin apopsi mou ite einai swsti eite lathos...O keros tha to diksei.Alwste pou ksereis mporei na ta leme kai pali ap ton idio server ;)

giak
02-24-2008, 01:54 PM
Alla ALLOI ligane ola ta war gia 2~ vdomades gia na pethanoun sto exp =/! DoulinuC katastaseis ^^! min ta ksexnas pou les ayta, giati eiani kapoioi pou ta thymounte ^^

Epeidi akrivos kapoioi ta 8ymounte : Autes oi gamimenes 2 ebdomades pou stoixeionoun akoma tous P* , itan i dioria pou eixame dosei stis clan tou ally Guardians , meta apo tin opoia 8a apantousame sto war ton covenant. Eixame war me to imperium ally + immos + guards tote , ta opoia den stamatisame pote, rota opoion 8imatai apo to kairo ekeino.

Ta war oi OG ta ''lei3ame'' ola otan kaname transfer apo olympus se olympian , otan pleon o Doulinus eixe quittarei, kai kaname leader ton fraoula. Me to pou efige to penalty tou leave apo olympus, OLOI mpikame olympians kai 3ekinisame amesos at idia war pou eixame.

giak
02-24-2008, 01:58 PM
Mallon ksexnas oti oi og htan xeiroteroi apo argonautes.

(plaka plaka, eseis h' autoi exoune perissotera war?)

To oti oi arg0naftes eixan perissotera oneway war apo mas den simainei oti eixan perissotera war. To oti oi clan tis opoies eixame war diali8ikan , pali min katigoreis emas.

+ Emeis toulaxiston pote den klapsame se kapoia clan na lei3ei kapoio war , opos me spammarane epi meres kati marmagkas kai kati tannys (''den exoume kamia sxesi me tous p00t'' , ''3ekiname kati kainourio sto server kai den 8eloume na mas sxetizoun me tous p00t'')
Kai eilikrina paizei na eisai o monos mou ipostirizei oti arg0>0g.

KarGiOLiKoS
02-24-2008, 02:04 PM
To oti oi arg0naftes eixan perissotera oneway war apo mas den simainei oti eixan perissotera war. To oti oi clan tis opoies eixame war diali8ikan , pali min katigoreis emas.

+ Emeis toulaxiston pote den klapsame se kapoia clan na lei3ei kapoio war , opos me spammarane epi meres kati marmagkas kai kati tannys (''den exoume kamia sxesi me tous p00t'' , ''3ekiname kati kainourio sto server kai den 8eloume na mas sxetizoun me tous p00t'')
Kai eilikrina paizei na eisai o monos mou ipostirizei oti arg0>0g.

GIA AKRIBWS AUTON TON LOGO LEW OTI HSASTAN XEIROTEROI APO ARGO!

GIATI TO KANATE ! ! !

Stous BP.

Kai AIWWWWNIO glypsimo se p00t / purga gia na eiste episima skylakia tous! Tsiroi tous...h' opoios alliws to elege o Douli...

Ps : Ontws oi argo dn sxetizonte me tous p00t. Apla exoume kapoia koina war.

AlexanderGreat
02-24-2008, 02:39 PM
+ Emeis toulaxiston pote den klapsame se kapoia clan na lei3ei kapoio war

Fysika me vriskeis symfwno se ayto... Hi!
http://usera.imagecave.com/alexpwnz/pationate.JPG

"Itan ena lathos tis stigmis :(((~ Min akoloutheite tin aperyskepseia/koutamara 3-4 atomon plz... We <3 P00t. Eimaste filoi plz."

Ayti i foto travixtike tin idia mera pou sas ekanan war ta p00t. =]

TsaperdonaGR
02-24-2008, 02:48 PM
Hi!

KarGiOLiKoS
02-24-2008, 02:51 PM
Hi Hi

DarknessQueen
02-24-2008, 02:57 PM
Ni Hao

Diue nay lo mo hum ga chon lay puk giy

giak
02-24-2008, 03:15 PM

GIATI TO KANATE ! ! !

Stous BP.

Kai AIWWWWNIO glypsimo se p00t / purga gia na eiste episima skylakia tous! Tsiroi tous...h' opoios alliws to elege o Douli...

Me thisson pou milouse i fraou , se kapoia fasi gia lei3imo ton war , itan tin periodo pou pigainame antharas me p00t kai oi BP mpainan-vgainan sto ally ton p00t. Episis oi filikes sxeseis pou eixame tote emeis me p00t kai oi BP me p00t (sindetikos krikos itan oi p00t meta3i OG - BP) odigisan sti li3i ton war , min kaneis pos den katalvaineis ton logo. E3allou molis kaname war me p00t kaname kai me BP (i prepei na eixame idi, den to 8imamai).

giak
02-24-2008, 03:21 PM
Fysika me vriskeis symfwno se ayto... Hi!
http://usera.imagecave.com/alexpwnz/pationate.JPG

"Itan ena lathos tis stigmis :(((~ Min akoloutheite tin aperyskepseia/koutamara 3-4 atomon plz... We <3 P00t. Eimaste filoi plz."

Ayti i foto travixtike tin idia mera pou sas ekanan war ta p00t. =]

Kala an piasoume to ti leei ka8e member mias clan , zito pou kaikame , den 8a vgaleis akri .Exo ki ego ss apo p00t na mou leei ''ase me na exparo min me gangareis'', auto simainei oti oi p00t itan/enai carebear?
Sto parapano post mou anaferomai se sizitiseis/pms meta3i leaders.
Oso gi 'auta pou leei o patio ta vasizei sto gegonos oti ontos meta3i p00t-OG ipirxan poloi filoi ingame kai rl , kai xalastikan arketa atoma kai apo tis 2 pleures , gia tin apofasi 3-4 atomon.

BeheriT
02-24-2008, 03:26 PM
Alitheia gt kanate 2 clan?

Giati den xwragan ola ta atoma se 1 clan .
Oso gia to ksilo pou lete oti trwme sto bartz logiko einai afou den exoume tin dinatotita gia CP(osa craftaroume san noble mias k oi times einai tragikes ) ~ Qhp ~ CH~ clan skills ktlp k oti oi alloi einai sini8ws perissoteroi .
Boreite na peite oti einai aples dikaiologies alla 8a deite stin sinexeia otan sti8oun kala ta clans .

A btw (5v1, den kserw posa box itan pantws ;d, 3active sigoura)
http://img299.imageshack.us/img299/6936/shot00046dg0.th.png (http://img299.imageshack.us/my.php?image=shot00046dg0.png)

To oti den postaroume opote tous rixnoume den simainei oti xanoume sinexeia

WizNick
02-24-2008, 03:40 PM
e na lene oi og oti den egleipsan kai tetoies pipes einai toulaxiston tragelafiko..

k00kou
02-24-2008, 04:06 PM
e na lene oi og oti den egleipsan kai tetoies pipes einai toulaxiston tragelafiko..

NAI!!!!!!!! eimaste oloi sigouroi oti oi poot/mirmi epeisan tous jadous na pane mazi tous ston bartz......

Ase mas re karagkiozi , girna ston kosmo sou...... i mallon trexa piso apo tous jadous bartz , theloun enisxiseis , tis trone asxima...

k00kou
02-24-2008, 04:08 PM
Boreite na peite oti einai aples dikaiologies alla 8a deite stin sinexeia otan sti8oun kala ta clans .

Etc legate kai to kalokairi ...... min to sinexizete ....... rezili gineste ......

Ghostalker
02-24-2008, 05:00 PM

GIATI TO KANATE ! ! !

Stous BP.

kai oi bp/thisson eixa zitisi na liksoun to war me immos gia na kanoun pio eukola arpaxtes baium mazi me titans. bpnautes:dwf_luv:

Ghostalker
02-24-2008, 05:09 PM
Giati den xwragan ola ta atoma se 1 clan .
Oso gia to ksilo pou lete oti trwme sto bartz logiko einai afou den exoume tin dinatotita gia CP(osa craftaroume san noble mias k oi times einai tragikes ) ~ Qhp ~ CH~ clan skills ktlp k oti oi alloi einai sini8ws perissoteroi .

A btw (5v1, den kserw posa box itan pantws ;d, 3active sigoura)
http://img299.imageshack.us/img299/6936/shot00046dg0.th.png (http://img299.imageshack.us/my.php?image=shot00046dg0.png)

To oti den postaroume opote tous rixnoume den simainei oti xanoume sinexeia

anamenomena ola auta, an pigate me tin prooptiki na peksete oloi alla 2 full xronia aneta tha ftasete stin korifi parolou pou den pao tin pliopsifia ton HB/GO os atoma eiste kaluteroi pextes apo autous.an pali pigate gia na kavladisete tous teleuteous 5-6 mines pexnidiou eiste betovlakes kai tsaba tha spate ta neura sas. to gegonos oti pigate pali se amerikano server den to sxoliazo kan.

Lavamancer
02-24-2008, 08:53 PM
kai gia 6 mines kavlantas na pigane aksizei ton kopo imo, mia allagh apton deaDeviane den kako D:
pantos pistevo pos o Dev se ligo kairo thaxei perisotera atoma. o xronos tha diksei.

Melenicus
02-24-2008, 09:28 PM
Kai ti einai to Server Break kai tha doume ti sinexeia??Paikste sto server sas pleon kai afiste na paiksoume sto diko mas opos einai...

Edaksei na milane oloi alla oxi kai esi, eleos uparxoun kai oria. Trava na kaneis pvp me ta mobs kai otan pareis polla "pvp" kai pas lvl 80 ta ksanaleme.

TsaperdonaGR
02-25-2008, 02:25 AM
Edaksei na milane oloi alla oxi kai esi, eleos uparxoun kai oria. Trava na kaneis pvp me ta mobs kai otan pareis polla "pvp" kai pas lvl 80 ta ksanaleme.

Trava ston bartz sou esu :)

GlobalzerO
02-25-2008, 04:39 AM
O bartz eina sigoura mia kalh allagh apo th monotonia tou Devianne.
Me pp bufs ean bgeis rixneis polu ksilo giati oi misoi rixnoun bsoe sto 3o hit kai alloi psofane san ta skulia,apla meta prepei na kaneis soe giati 8a skasei muth full group gia 1 h' 2 atoma.Tragikes kotes.
Kaneis mas den i8ele na paei se amerikaniko server alla opws eidate oi EURO ekleisan prin kala kala anoiksoun.

PS.to pvp sto fraps pou ebgale o allos htan party diko mas xwris bd kurios gia chat thn prwth mera pou apofasise na kopsei boltes hs.To pvp egine eksw apo to peace zone tou hs,mantepste to logo.

k00kou
02-25-2008, 04:42 AM
O bartz eina sigoura mia kalh allagh apo th monotonia tou Devianne.
Me pp bufs ean bgeis rixneis polu ksilo giati oi misoi rixnoun bsoe sto 3o hit kai alloi psofane san ta skulia,apla meta prepei na kaneis soe giati 8a skasei muth full group gia 1 h' 2 atoma.Tragikes kotes.
Kaneis mas den i8ele na paei se amerikaniko server alla opws eidate oi EURO ekleisan prin kala kala anoiksoun.

PS.to pvp sto fraps pou ebgale o allos htan party diko mas xwris bd kurios gia chat thn prwth mera pou apofasise na kopsei boltes hs.To pvp egine eksw apo to peace zone tou hs,mantepste to logo.

Kai sas xalouse to zerg ton NF........ e re zergio pou tha fate ston Bartz... qq

Jazze(100%Immo)
02-25-2008, 04:49 AM
butthurts =/

KarGiOLiKoS
02-25-2008, 06:35 AM
Egw to eixa pei kai ligo kairo prin...

Se posothta yperexei o bartz... oxi se poiothta :p

mpatsoni
02-25-2008, 07:01 AM

Opa re gamia tou Bartz...Ego proton den quitara pote to game kai tha katso mexri telous kai den poulao to server kai gnostous gia ena kolopvp score....Trava fraps esi pou eisai pro sto bartz kai ela na mou ta deiksei sto devianne na me matheis gamo tin alvania mou mesa...

panosp1
02-25-2008, 07:08 AM
Opa re gamia tou Bartz...Ego proton den quitara pote to game kai tha katso mexri telous kai den poulao to server kai gnostous gia ena kolopvp score....Trava fraps esi pou eisai pro sto bartz kai ela na mou ta deiksei sto devianne na me patheis gamo ti panagia mou mesa...

+1