View Full Version : efygan polloi ellhnes/eyrwpaioi?
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
panosp1
02-25-2008, 07:58 AM
E oxi kai 9-5 pagans:S sta darkness expara 76-77 ton bd gt ithela to sm gt den vriskame pote sm bd otan ton thelame (kyriws otan vlepame groupakia sto pagans;p) Kai den thymamai na erxesai pote solo ekei, sinithws erxosastan full group gia 3 active atoma. Pantws pira to 76-77 se 1 vdomada ekei kai ta prwina den epaiza:D To oti den exparame pagans ofeiletai sto oti eixame liwsei sto aoe se spot pou kserate oti opote kai na erthetai tha epaize ena group OG. Genika pantws oso eimastan solo clan htan arketa dyskolo ews adynato na diekdikisoume to pagans ws exp spot. Tote esas vlepame ws to zerg;p
Wood auto pou les gia lvls - equip den isxyei, otan kaname war me p00t thymamai drac bow kratouse mono o magas (an kratouse k autos). Fysika den isxyristika pote kai oute prokeite oti oi OG einai olh mera sthn gyra gia pvp. Exoume omws 1-2 groups kathimerina. Oso gia to solo gank, auto dystyxws pethane.
Darkness yposthrizeis pragmata pou exeis akousei apo allous kai sygkekrimena apo ton kolhto sou ton chrisssss. Katalavaineis profanws oti ap thn stigmh pou den epaizes tote h hsoun low lvl kai ara den eides monos sou ti epaize tote den mporeis na exeis oxi antikeimenikh alla oute kan ypokeimenikh apopsh. Pantws me to pet sto pagans vgazeis poly kalo exp;p
Emeis sinexizoume kai vgenoume solo... Den xreiazomaste BD,SWS,CoV gia na vgoume apo tin poli... ;/
An to deytero den einai eironiko, me endiaferoun leptomereies! :dem_luv2::dem_luv2::dem_luv2:
WizNick
02-25-2008, 08:21 AM
apla mpeneis se melee xp grp tou pagans xrhsimopoiuntas to pet sou :)
Akou na deis zwaki. Oti eixa pei gia tous OG tote isxye kai epibebewthika 100%. Otan ksanampikatpt apo ayta den ipirxe. Pvp ekana apo lvl 64 pou eimouna stous rk me 30 wars otan esi cearberiazes se p* kai ekleges mi sas kanoun war oi covenant zwaki. Sto game pote den ipirxes, mono edw sto forum troliazes panta. Opote de tha eprepe kan na tolmas se mena giati stin teliki egw kai noble kai hero egina, esi ti skata ekanes? empeira post sto blah? Ante sinexise to ergo sou amorfwte sto blah, kai ase me emena na xairomai to game pou xairomai ta teleytaia 2,5 xronia.
to ksero oti o,ti eleges isxian kai epiveveothikan. tote isoun 74lvl otan ta eleges kai oi clan mates sou sta idia lvl. opote 74 lvl members asxoliosastan me agorasmena kai carebeariazate oli mera axrista partalia. oi rk den ipirxan pouthena, aporo pos tous anafereis ston server. enas tipotas, pouthenas aniparktos isoun panta. to oti egines hero/noble den einai tipota diskolo. ego katafera na pernao kala sto game me tous filous mou kai na kanw PVP pragma pou den ekanes pote sti zoh sou ;/
@ w00d epidi bariemai na kanw quote tha sou apantisw sto "edina immortals"<--kapos etsi to egrapses tespa
1 tha sou pw.....Esy kai o Migas...
Kai egw eimai EMO kai pezw l2,h douleia mou einai cpu nerd kai foraw gialia...Mporeis na me peis no lifer giati oute ta sabbata bgenw kai mpouzoukia club den kserw ti simenoun sorry :///
Oso gia to war ton OG kai ton p* me ta CoV ena tha sas pw...ti krima pou emeis ta immo eixame war 1-2 mines poio prin :hf_cry2:
carebears ;)
Pantos legonte malakies alla kai i malakia kali einai
Na apantisw kai ston melenicus.....Akoma perimenoume Ekini tin deutera na mas gamisete,kai btw mathete na perpatate stin gi.....Edw den mporite na gamisete ston devianne ston bartz tha gamisete???Mexri na quitarei i jados pali den sas kobo gia parapera..Tha metaniwnete pou figate ;)
Prin me flamareis btw ase me na exw tin apopsi mou ite einai swsti eite lathos...O keros tha to diksei.Alwste pou ksereis mporei na ta leme kai pali ap ton idio server ;)
ela re malaka mi mou les gia pvp me immos. oloi kseroume oti eisastan respect apo war giati eixate war kai me tis petres(vevea oi og eixan alli apopsi, thimame na lene sto vent tote "kala oi immortals nomizoun pezoun street fighter, mono gia pvp einai" kai psilomename etsi o_O") alla eisastan poli psomia. me ton necro thimame evgena gank me acumen 2 kai shield 1 sto vos kai gia summon to gataki twn 30 lvl gt den eixa crystals kai kathariza immos sti diadromi ;/ esu eidika re jazze sto devastated thimase ti pvp kaname. tis perisoteres fores sou ekana kai pm "erxomai etoimasou" mpas kai exo ligo antagonismo ;(
de katalaveno giati exeis faei tetio skaloma me to no-lifer. eksigisa eidi 2 fores oti den anafero poios vgenei kai poios oxi. life gia mena den einai to eimai oli mera gia kafe-mpouzoukia-clubing. eipa oti mporei na douleuei o allos to proi, den eiani oloi kamenoi na kanoun baby sitting ston baium. kai IMO otan exeis oikogeneia kai kathese kai lioneis eisai apotiximenos no-lifer(oikogeneia-gineka-paidia).
Epeidi akrivos kapoioi ta 8ymounte : Autes oi gamimenes 2 ebdomades pou stoixeionoun akoma tous P* , itan i dioria pou eixame dosei stis clan tou ally Guardians , meta apo tin opoia 8a apantousame sto war ton covenant. Eixame war me to imperium ally + immos + guards tote , ta opoia den stamatisame pote, rota opoion 8imatai apo to kairo ekeino.
Ta war oi OG ta ''lei3ame'' ola otan kaname transfer apo olympus se olympian , otan pleon o Doulinus eixe quittarei, kai kaname leader ton fraoula. Me to pou efige to penalty tou leave apo olympus, OLOI mpikame olympians kai 3ekinisame amesos at idia war pou eixame.
LOL psemata file mou giak :D
den dosate kamia dioria. eipate xriazomaste 1 vdomada xp gia ta lvl mas(eno thelate na kanete apply gia to ally twn poot purga). perase i vdomada kai sinexisate na lesiazete enw emeis kaname pvp oli mera. meta perasan 2/3/4/5 vdomades kai akoma xparate 12ora to vradi. sas zitousame help sta pvp kai seis xparate. apo keini tin periodo kai meta oi og itan entelos gia ton poutso. figan osoi kanan pvp kai katsan mono ta carebearia. to exoume analisei disekatomiria fores :D btw tote itan pou pernate paparakia apo poot gia ally :/
Wood auto pou les gia lvls - equip den isxyei, otan kaname war me p00t thymamai drac bow kratouse mono o magas (an kratouse k autos). Fysika den isxyristika pote kai oute prokeite oti oi OG einai olh mera sthn gyra gia pvp. Exoume omws 1-2 groups kathimerina. Oso gia to solo gank, auto dystyxws pethane.
logiko na exete 1-2 draconic. afou eisastan i defteri kaliteri clan apo thema classes se mage group. full magoi isastan me dc kai am. mi mou les pipes :D otan egine to lockdown tou pagans oi og mporousate na to parete giati eixate lao kai lvls kai classes kai kai kai alla den eixate @@ :>
BeheriT
02-25-2008, 12:28 PM
Egw to eixa pei kai ligo kairo prin...
Se posothta yperexei o bartz... oxi se poiothta :p
dld katse na katalabw , exei kaliterh poiothta o dev apo ton bartz? sobarepsou re :P oute to 10% pou exei meinei sto dev den kserei to game .
BeheriT
02-25-2008, 12:29 PM
Etc legate kai to kalokairi ...... min to sinexizete ....... rezili gineste ......
Ti na kanoume pou eiste poutanas gioi k mazepsate tin sara k tin mara gia na boresete na fate kana raid .
KarGiOLiKoS
02-25-2008, 12:30 PM
dld katse na katalabw , exei kaliterh poiothta o dev apo ton bartz? sobarepsou re :P oute to 10% pou exei meinei sto dev den kserei to game .
E dialexte...kanoune h' den kanoune bsoe olh thn wra? einai h' den einai bots? Mas exete mperdepsei :p
BeheriT
02-25-2008, 12:34 PM
E dialexte...kanoune h' den kanoune bsoe olh thn wra? einai h' den einai bots? Mas exete mperdepsei :p
Kanoune pio polu bsoe apo ton dev . Bots den kserw an einai giati eimai sto server 1 bgomada opote den borw na sou apantisw . k einai kapoies clan pou paizoun arketa kalo pvp . twra se still nicelydone den exoume brei "distixws".
KarGiOLiKoS
02-25-2008, 12:39 PM
Kanoune pio polu bsoe apo ton dev . Bots den kserw an einai giati eimai sto server 1 bgomada opote den borw na sou apantisw . k einai kapoies clan pou paizoun arketa kalo pvp . twra se still nicelydone den exoume brei "distixws".
hehe...
Melenicus
02-25-2008, 01:55 PM
Opa re gamia tou Bartz...Ego proton den quitara pote to game kai tha katso mexri telous kai den poulao to server kai gnostous gia ena kolopvp score....Trava fraps esi pou eisai pro sto bartz kai ela na mou ta deiksei sto devianne na me patheis gamo ti panagia mou mesa...
Opws kai leei kai kapoios filos, gemise guftakia kai o devianne kai o lionna kai ksodeveis tsampa salio gia party tous. Poion server na poulisw teleutaie apo c1 eimai edw. Quit kanw opote goustarw, vlepeis den ksexasa oti to l2 einai ena game.
KarGiOLiKoS
02-25-2008, 02:06 PM
Opws kai leei kai kapoios filos, gemise guftakia kai o devianne kai o lionna kai ksodeveis tsampa salio gia party tous. Poion server na poulisw teleutaie apo c1 eimai edw. Quit kanw opote goustarw, vlepeis den ksexasa oti to l2 einai ena game.
Mporeis kalista na mhn mpeneis sta Dev forums pantws ;)
Melenicus
02-25-2008, 02:29 PM
Mporeis kalista na mhn mpeneis sta Dev forums pantws ;)
me poia logiki to les auto? Exw toon akoma sto devianne, alla kai na min eixa pali 8a postara.
KarGiOLiKoS
02-25-2008, 03:22 PM
me poia logiki to les auto? Exw toon akoma sto devianne, alla kai na min eixa pali 8a postara.
Me kamoia logikh... des to bolded part.
Dammonar
02-25-2008, 03:31 PM
Opa re gamia tou Bartz...Ego proton den quitara pote to game kai tha katso mexri telous kai den poulao to server kai gnostous gia ena kolopvp score....Trava fraps esi pou eisai pro sto bartz kai ela na mou ta deiksei sto devianne na me patheis gamo ti panagia mou mesa...
Eisai pantremenos me to Devianne?
Yparxei tipote allo sto L2 ektws apo pvp pou na a3izei kai na mhn einai mapa?
P.S) Carebears trabate pexte wow.
Dammonar
02-25-2008, 03:33 PM
Opoios den exei katalabei akoma oti eisai o kalyteros SK pou xei perasei pote apo to Devianne, den paizei Devianne.
Melenicus
02-25-2008, 03:34 PM
Me kamoia logikh... des to bolded part.
Me auti ti logiki nai. Over hf
mpatsoni
02-25-2008, 06:54 PM
Opoios den exei katalabei akoma oti eisai o kalyteros SK pou xei perasei pote apo to Devianne, den paizei Devianne.
Eiste oi kaliteroi gamate sto game paizete apo c1,den eiste giftakia pigainte bartz section kai pouliste tis moufes ekei...Gia na sinexizete na postarete edo ena pragma simainei gia merikous apo esas....TONZ OF MPALARES sto bartz....QQ:hf_cry2::hf_cry2::hf_cry2:
SirAlexGr
02-25-2008, 07:12 PM
SirAlexGR will stay.. ops mipos den prepi na grafoume aggglika edo? :PP
tora pou efige oloi oi alitia giati na theli na figi kaneis? den katalavenw
siralex eilikrina re mlk eisai kathisterimenos?
SirAlexGr
02-25-2008, 07:52 PM
siralex eilikrina re mlk eisai kathisterimenos?
spam?
mpatsoni
02-25-2008, 08:20 PM
Re MALAKES POU THA VREITE ALLOU ATOMA TETOIA....ESEIS XANETE xaxaxaxaxaxaxaxaxax
Jazze(100%Immo)
02-25-2008, 11:15 PM
ela re malaka mi mou les gia pvp me immos. oloi kseroume oti eisastan respect apo war giati eixate war kai me tis petres(vevea oi og eixan alli apopsi, thimame na lene sto vent tote "kala oi immortals nomizoun pezoun street fighter, mono gia pvp einai" kai psilomename etsi o_O") alla eisastan poli psomia. me ton necro thimame evgena gank me acumen 2 kai shield 1 sto vos kai gia summon to gataki twn 30 lvl gt den eixa crystals kai kathariza immos sti diadromi ;/ esu eidika re jazze sto devastated thimase ti pvp kaname. tis perisoteres fores sou ekana kai pm "erxomai etoimasou" mpas kai exo ligo antagonismo ;(
QUOTE]
Twra afta ta bgazeis ap to mialo sou etsi???Esy paratises ton wood ipes sta 62...Egw xpara sto devasteted meta ta 68,69 pos einai dinaton???Twra to pos pigenes vos kai ti katharizes asto afta einai facts pou den mporeis na apodikseis giati kai egw mporw na s pw poion etrwges ton clanitarxi????Standar..Ton abalon???Akoma poio standar..Ton pri3st???Aftos exw dei ap to pc na dinei 7ari grp p* sto fod mipws esy ton edines monos sou???E den xparan kai alloi..Astis pipes egw thimame....Twra to na me eidopoiouses oti erxese to prospernaw opos prosperasa kai den s gamisa tin panagia otan mas afises sto toi na xparoume xwris healer gia na pas na pareis to zariche :) partali :)
Oso gia to non-lifers eipes tin swsti leksi pou perimena na akousw...KATA TIN PROSOPIKI SOU APOPSI...Edw simfwnoume.Opos egw exw tin apopsi mou exeis kai esy tin dikia sou..ara next time na me les "kata tin prosopiki mou apopsi na s leme sta @@ mas :D
[QUOTE=BeheriT;2544192]Ti na kanoume pou eiste poutanas gioi k mazepsate tin sara k tin mara gia na boresete na fate kana raid .
Krima ARH i poutanas gioi se diwksane :D..Den milaw prosopika etsi
To oti eiste toso axristoi omos kai den mporite na fate tin sara kai tin mara den to les :D
WizNick
02-26-2008, 02:27 AM
to provlima me sas einai oti fenete na pistevete tis pipes pou lete.
an den tis pistevete tote ok paw paso, alliws paizei sovaro prob ;|
panosp1
02-26-2008, 03:11 AM
.....To oti eiste toso axristoi omos kai den mporite na fate tin sara kai tin mara den to les :D
Ama einai na kouvalame 2-3 rechargers sto pvp giati mas teleionei to mp tote asto Andrea... :)
To savvato to vradi meta vias eixame mazepsei ena group kai pali itan xorismeno se 3 meries tou xarti kai jafnika sto HS afou kaname port pano sas kai pirate mpalareC, emfanistikane giro sta 3-4 party... milame gia NF,SWAT kai opoion ipirxe...
Kai afou ipirxane giro sta 3 full group pano sto TP erxete kai o Hlias me ta bodyguard :D
Kai sinexizane kai portarane dikoi sas... Fonazate sto shout kati kotes kai mas tin elege kai o narkotik o 4os... ntaks...o mi tzi kai dwdeka lol re andrea...eixa katsei kai gelaga...
8elo na mou doseis mia apantisi re Andrea se parakalo para poli...
Diladi pragmatika oloi(giro sta 30+atoma) aytoi pou ir8ane me poion perimenane na kanoune pvp??
WizNick
02-26-2008, 03:41 AM
o Narcotik (nai o 15os owner) mou elege proxtes oti eimai anyparktos, krivomai kai den kanw pvp enw autos einai se olo to map kai ton gnorizoun oloi.
Fysika itan meros enos zerg 6-7 atomwn pou mou tin epeftan enw xpara solo.
e meta apo auto den anteksa, allaksa server :|
panosp1
02-26-2008, 03:54 AM
se rollare man, paradejou to... :/
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.